Man har några sekunder på sig att möta besökaren och då vill du att informationen om ditt företag är riktig. Det ska vara enkelt att som kund besöka din hemsida. Kan du dessutom bjuda på bra information och ge tips kring ditt företags verksamhetsområde får du en nöjd kund. Att som företag ha en hemsida är idag en självklarhet. Det surfas mer än någonsin och numera även med smartphones.Idag sker hälften av all surfning med en läsplatta eller smartphone.

Hemsidor byggs i WordPress som är ett av de mest använda uppdateringsverktygen idag. WordPress görs av nätanvändare och är fritt, användarvänligt, kompetent och presterar väldigt bra i sökmotorerna. Jag arbetar utifrån ledorden form och funktion. En hemsida som är snyggt formgiven och genomtänkt SEO mässigt kommer att nå ut och vara ett viktigt komplement i din verksamhet.

Verksamheten består i huvudsak av produktion av hemsidor för företag och organisationer. Jag gör även reklam/trycksaker såsom broschyrer, logotyper, visitkort och skyltar.

Södra järnvägsgatan 2
451 50 Uddevalla
0522-66 51 25
070-27 340 38